Over de Meer

Wie je ook bent en waar je ook vandaan komt, op basisschool De Meer laten we de talenten van elk kind tot bloei komen. Zodat het in deze steeds veranderende maatschappij straks kan functioneren als een zelfstandig, zelfredzaam en zelfverzekerd persoon.

Op de Meer krijgen alle leerlingen toekomstgericht onderwijs met behulp van Jeelo. Alle leerlingen krijgen les in de 21ste -eeuwse vaardigheden zoals kritisch en creatief denken. Deze vaardigheden leren zij aan de hand van de projecten van Jeelo. Jeelo vergroot de woordenschat van leerlingen doordat ze veel samen werken, samen leven en zelfstandig leren.

We hechten veel waarde aan “levensecht leren”. Kennis die leerlingen opdoen ondersteunen met praktijk- en ervaringsgericht onderwijs. Zo halen we de maatschappij de school in en brengen ze het geleerde direct in praktijk aan de hand van passende excursies.

Leerlingen verwerven kennis en vaardigheden op De Meer, maar krijgen ook volop ruimte om zichzelf te leren kennen. Bovendien leren we ze oog te hebben voor anderen. Vanuit respect en vertrouwen ervaren ze wat waardevol is voor het leven. Samen maken wij er een fijne school van.

Adres

  • De Meer
  • Erasmuslaan 1
  • 2037 LA Haarlem

Telefoon

023 5337374

Directeur

Brigitte Ammerlaan