Over de Tijo van Eeghenschool

De Tijo van Eeghenschool is een basisschool in Aerdenhout. De school staat bekend als ‘het schooltje in het bos’. Met onze ca. 220 leerlingen uit Aerdenhout, Bentveld, Haarlem-West, Heemstede en Zandvoort is de school nog klein genoeg om elkaar allemaal te kennen. Er hangt dan ook een sfeer van knusheid om onze school.

We zijn een school met een hecht team met een stevige ambitie. We willen onze leerlingen heel goed onderwijs bieden, en werken daar hard voor. We werken volgens het EDI-model. We proberen ons onderwijs vorm te geven langs onze drie kernwaarden: Autonomie, Verbinding en Groei.

Er is heel veel waar we trots op zijn! Zoals de ligging van onze school - omringd door eikenbomen in het oude binnenduin, compleet met de speelplaats onder de eiken, die niet alleen heel groot, maar ook heel zanderig is. En onder het plein een goedbewaard geheim: een prachtige en hele grote gymzaal, van alle gemakken voorzien. We zijn er trots op dat we werken met de Noordwijkse methode – waarin we thematisch onze zaakvakken aanbieden. En op dat we een Rots en Waterschool zijn, wat ons een gezamenlijke taal geeft om mentale en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

Adres

  • Tijo H. van Eeghenschool
  • Van Lennepweg 2
  • 2111 HV Aerdenhout

Telefoon

023 5242981

Directeur

Titia van der Lei